Snollebollekes luidt carnaval al vroeg in

Snollebollekes luidt carnaval al vroeg in met het Feest van het Jaar
Foto: Ons Son en Breugel

Met een enorm feest en volle line-up aan artiesten heeft Snollebollekes carnaval al vroeg laten beginnen in Son en Breugel.

Voor de albumpresentatie van ‘…En Door’ van Snollebollekes werd de tent op het Kerkplein al vroeg geopend. Vanaf 19:00 uur druppelde de eerste bezoekers al binnen, om na een uurtje al stamp- en stampvol te zitten met ongeveer 2000 feestgangers. Veel bezoekers hadden zich op verzoek van het feestbeest uit Best al uitgedost in hun carnavalskostuum.

Er werd een blik aan artiesten opengetrokken voor het feest. De Alpenzusjes, Het Feestteam, DJ Maurice en vele andere betraden het podium om het aanwezige publiek op te zwepen. Maar het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de man waar heel de avond om draaide: Snollebollekes. Met zijn onuitputtelijke energie maakte Rob Kemps (de echte naam achter de artiest) er één groot feest van.

De nieuwe CD van Snollebollekes, ‘…En Door’, staat vol met zijn hits die hij de afgelopen drie jaar scoorde. Ook staan er nieuwe liedjes op het album, waarvan Snollebollekes natuurlijk een liedje zong voor het aanwezige publiek. De afloop kreeg iedereen met een kaartje een kleine goodiebag mee naar huis, waar de nieuwe CD ook in zat.

Aan feeststemming, saamhorigheid en alcohol was in ieder geval geen gebrek. De tent is vanaf nu officieel ingezegend voor het komende carnaval.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over Snollebollekes

Post article

Post article