Snow Radio en stichting MeeDoen S&B pronken met nieuwe vesten

Snow Radio en stichting MeeDoen S&B pronken met nieuwe vesten
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Dankzij de donaties die tijdens de tweede editie van Snow Radio binnen zijn gekomen, kunnen de kinderen van stichting MeeDoen S&B nu in hun zachte vesten opwarmen.

Tussen kerst en oud jaar stonden de vrijwilligers van Snow Radio in de kiosk op het Kerkplein. Twaalf uur per dag maakten zij in samenwerking met Multi Show Productions radio vanuit hun glazen huis, om geld op te halen voor het goede doel. De goede doelen actie, die afgelopen jaar voor de tweede keer gehouden werd, haalde genoeg geld op. Van dat geld zijn vesten gekocht voor de kinderen die sporten via stichting MeeDoen S&B.

Om de overhandiging van de vesten te vieren kwamen tientallen genodigden naar Music Dock. Kinderen die sporten bij stichting MeeDoen S&B, ouders, vrijwilligers en organisatie van Snow Radio en andere belangstellenden konden in de muziekschool zien hoe de vesten er uit kwamen te zien. Na de overhandigingsceremonie werden de vesten uitgedeeld, onder de muzikale begeleiding van Erik Knottnerus en de band Blacklight.

Dorpse aangelegenheid

De opvallende blauwe vesten van stichting MeeDoen S&B hebben een versimpelde versie van het logo van de stichting achterop met de tekst ‘wij doen mee in S&B’. Voor de gelegenheid heeft de oorspronkelijke maker van het logo, Sandor Paulus, de pen kosteloos weer uit de kast getrokken. De druk en levering is uit handen van MB Promotion op Ekkersrijt. Daarmee is de gehele actie, van organisatie en donaties tot aan realisatie en levering, een compleet dorpse aangelegenheid.

Maaike van Kempen van stichting MeeDoen S&B bedankte de organisatie van Snow Radio. De vesten zijn volgens van Kempen de afsluiting van hun eerste lustrumjaar. De 90 kinderen die nu sporten bij stichting MeeDoen S&B kunnen nu vol trots bij hun sportclubs laten zien dat zij een MeeDoen sporter zijn. Stichting MeeDoen S&B bedankte de organisatie van Snow Radio voor de actie en de samenwerking, waarbij de kinderen van de stichting actief mee konden doen aan het evenement.

Post article

Post article