Zoek
Sluit dit zoekvak.

Snow Radio haalt 3000 euro op voor stichting Goud Voor Oud

Na een week lang radio maken vanuit de kiosk is in totaal een bedrag van 2500 euro opgehaald door Snow Radio voor het goede doel.
Foto: Ons Son en Breugel

Na een week lang radio maken vanuit de kiosk is in totaal een bedrag van 3000 euro opgehaald door Snow Radio voor het goede doel.

Eind september startte iniatiefnemers Toine Buijtels en Rutger van der Heijden met het opbouwen van een nieuw evenement in Son en Breugel. Geïnspireerd door de goede doelen actie van 3FM dat jaarlijks aan het eind van het jaar gehouden wordt en de Samenloop Voor Hoop werd Snow Radio opgezet. Tussen kerst en oudjaar geld ophalen voor een lokaal goed doel door het maken van live radio.

in totaal heeft Snow Radio 3000 euro opgehaald. Tijdens de feestelijke nieuwjaarsreceptiein café restaurant de Zwaan maakte de organisatie bekend dat zij in totaal 2310 euro opgehaald hadden. Radio S&B voegde daar nog 146 euro aan toe die zijn opgehaald hadden. Het bedrag werd door een aanwezige in het publiek afgerond naar boven. Dit bedrag komt ten goede aan stichting Goud Voor Oud dat professioneel entertainment in verzorgingstehuizen mogelijk maakt.

De organisatie kijkt, samen met productiebedrijf Multi Show Productions, terug op een succesvolle eerste editie. In totaal traden achttien artiesten en vier bands op in de kiosk. De organisatie is inmiddels al druk bezig met volgend jaar om geld op te halen voor het volgende goede doel.