Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sofia Talvik hoofdact Lazy Sonnie Afternoon, support door Dylan en Fabian

Sofia Talvik hoofdact Lazy Sonnie Afternoon, support door Dylan en Fabian
Foto: Lazy Sonnie Afternoon

Al vele internationale artiesten hebben op het podium in de Kapelzaal gestaan. Deze maand komt de hoofdact uit Zweden. Sofia Talvik, een ervaren artiest met zes volledige albums en talloze EP’s, singles en tours achter de rug. De twee akoestische gitaarvirtuozen Dylan en Fabian warmen tijdens de supportact het podium op.

Sofia Talvik

Sofia Talvik (geboren 24 november 1978 in Göteborg, provincie Västra Götaland) is een Zweedse musicus en zanger/songwriter. Haar muziek mengt vaak elementen van folk en pop; Ze gebruikt ook veel akoestische instrumenten in haar liedjes, waaronder violen, cello’s, trombones en akoestische gitaar.

Sofia mengt haar Zweedse melancholie met een twang van Americana en creëert zo haar eigen niche van volksmuziek. Begeleid door voet-percussie en ritmische gitaar-picking kun je niet geloven dat ze eigenlijk alleen op het podium is. met een verkwikkende stem die overal de show steelt. Haar liedjes en stem raken je in je hart en Sofia verbindt ze met persoonlijke anekdotes van haar tours in de VS en Europa. Ze heeft het talent om je het gevoel te geven dat je de enige bent bij haar concert, ongeacht of er nou 50 of 5000 man publiek zijn.

Dylan van Meurs en Fabian Cornelissen

Dylan van Meurs en Fabian Cornelissen,  beiden uit Eindhoven. Twee jonge akoestische gitaar virtuozen die putten uit oude traditionele Amerikaanse muziek en die daar hun eigen slinger aan geven. Ze wisselen eigen werk af met covers van bijvoorbeeld singer-songwriter JJ Gale en Townes van Zandt.

Aanvang/toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15:30 uur en duurt tot ongeveer 18:00 uur.
  • De zaal is vanaf +/-15:00 uur open. De toegang is gratis maar na het optreden vragen wij om een vrijwillige bijdrage in de hoed. Zonder jullie gift zijn deze unieke optredens niet mogelijk. Dus geef gul.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Website

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/of meld je aan voor de nieuwsbrief. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden. Tot zondag 6 mei 2018 in de Kapelzaal van Kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.