Son en Breugel haalt bijna 9000 euro op voor KWF Kankerbestrijding

Twee collectebussen van KWF met QR code
Foto: KWF Kankerbestrijding
Nieuws

Tijdens de KWF-collecteweek van 5 t/m 11 september is in Son en Breugel door vrijwilligers maar liefst 8950,41 euro opgehaald. Dankzij deze opbrengst kan KWF niet alleen levensreddend onderzoek financieren, maar zich ook inzetten voor een beter leven voor iedereen die leeft met kanker.

Naast de contante donaties in de collectebus werd er dit jaar ook veel digitaal gegeven: ruim 17% van de giften kwam binnen via het scannen van een QR-code of via WhatsApp collecteren.

Gemotiveerde vrijwilligers

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf krijgt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Onderzoek en zorg blijven hard nodig. “Dat motiveert onze vrijwilligers elk jaar weer om langs de deuren te gaan. We zijn iedereen in Son en Breugel dankbaar voor hun bijdrage,” zegt Maarten Dekkers, coördinator van het collecteteam.

Meehelpen tijdens de KWF-collecteweek 2022?

De hoge opbrengst van dit jaar laat zien dat veel mensen het KWF een warm hart blijven toedragen. Helaas heeft het collecteteam jaar-op-jaar te maken met een teruglopend aantal vrijwilligers. Voor 2022 zijn we nog op zoek naar een wijkhoofd voor het centrum en collectanten voor in het centrum, de Gentiaan en Sonniuswijk. Aanmelden hiervoor kan via http://kwf.nl/help-mee/vrijwilliger.  Eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met de coördinator via e-mail op maarten@ramenta.nl.   

Collectant gemist?

Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via http://kwf.nl/collecte of deze QR-code:

Post article

Post article