Son en Breugel haalt ondanks corona 6927,86 euro op voor KWF

Twee collectebussen van KWF met QR code
Foto: KWF Kankerbestrijding
Nieuws

Tijdens de KWF-collecteweek in Son en Breugel is door vrijwilligers maar liefst 6927,86 euro opgehaald. Dankzij deze giften kan KWF investeren in levensreddend onderzoek en de zorg voor de kankerpatiënt.

Naast contante donaties in de collectebus werd er dit jaar ook veel contactloos gegeven: 6% van de giften kwam binnen via het scannen van een QR-code of via WhatsApp.

Juist nu

“We zijn iedereen in Son en Breugel heel dankbaar voor hun gift”, zegt Maarten Dekkers, coördinator van collecteteam. “Juist nu is de steun aan kankerpatiënten hard nodig. Onderzoek en zorg mag niet stilvallen. We zijn daarom blij dat we toch hebben kunnen collecteren.”

Collectant gemist?

Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.

Wijkhoofden gezocht

Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF? Het collecteteam in Son en Breugel is nog op zoek naar wijkhoofden voor in de Gentiaan en Sonniuswijk. Als wijkhoofd stuur je tien tot vijftien collectanten aan die bij je in de buurt voor KWF op pad gaan. Kijk voor meer informatie: https://www.kwf.nl/help-mee-als-wijkhoofd en meld je aan bij de collecte coördinator.

Post article

Post article