Son en Breugel, Nuenen en Geldrop-Mierlo lanceren nieuwe websites

Muis, toetsenbord en beeldscherm op een bureau
Foto: Pexels CC0
Nieuws

De drie Dommelvallei gemeentes Son en Breugel, Nuenen en Geldrop-Mierlo hebben vandaag gezamenlijk hun nieuwe websites gelanceerd.

De gemeente Son en Breugel heeft, net als de gemeentes Nuenen en Geldrop-Mierlo, een nieuwe website gelanceerd. De website heeft een verbeterde zoekfunctie, kortere en betere teksten, een nieuwe vormgeving en is optimaal ingericht voor mobiel gebruik. Ook is de toegankelijkheid meer naar de voorgrond gebracht met een mogelijkheden voor het voorlezen van teksten, vergroten van de tekst en verhogen van het contrast.

Qua techniek delen de websites van Son en Breugel, Geldrop-Mierlo en Nuenen veel. Wel hebben zij onderling controle over de vormgeving en inhoud. Zo kunnen de gemeentes gemakkelijker inspelen op de behoeftes van haar inwoners. Zo vind je op de voorpagina van Son en Breugel directe links naar je WOZ-waarde, het maken van een melding in de openbare ruimte en subsidie voor het afkoppelen van hemelwater. Nuenen en Geldrop-Mierlo geven aandacht aan andere onderwerpen, zoals trouwen en het aanvragen van bijstand.

Post article

Post article