Zoek
Sluit dit zoekvak.

Son en Breugel Panel enquête: fusie met Nuenen

son en breugel panel nuenen mfa
Foto: Ons Son en Breugel

De commissie Demmers vindt dat Nuenen samen moet gaan met Son en Breugel en zeggenschap af moet geven aan Eindhoven. Wat vind jij?

We zijn heel blij om de twee enquête van het Son en Breugel Panel aan te kunnen kondigen. De eerste enquête omtrent het MFA was in onze ogen een groot succes met klinkende cijfers. We vroegen de politiek in de eerste enquête hun vragen in te zenden, wat VVD en D66 maar wat graag deden.

Tijd voor een tweede enquête met een onderwerp dat niet alleen Son en Breugel aan gaat, maar heel de regio: de fusie tussen Nuenen en Son en Breugel. De uitkomst van de commissie Demmers wordt op 21 september besproken in de commissie algemene zaken. Wellicht dat de uitkomst van het Son en Breugel Panel de politiek meer inzicht kan geven in de wensen van de burger. We hopen in ieder geval een goed beeld te kunnen schetsen van wat Son en Breugel wil voor de toekomst.

We hebben de politiek dan ook gevraagd om hun eigen vragen in te sturen. Vragen die absoluut niet mogen ontbreken en waar zij ook graag meer inzicht in willen.

Heb jij een mening over de fusie met Nuenen? Meld je aan voor het Son en Breugel Panel. Aanmelden voor deze enquête van het Son en Breugel Panel kan nog tot maandag 19 oktober om 17:00 uur op de speciale aanmeldpagina voor het Son en Breugel Panel.


Lees meer over het Son en Breugel Panel