Zoek
Sluit dit zoekvak.

Son en Breugel viel ruim 200 kilo af tijdens de Afvalrace

Na een half jaar hard werken presenteerden alle deelnemers van de Afvalrace zich voor hun vrienden en familie tijdens het feestelijke gala.
Foto: Ons Son en Breugel

Na een half jaar hard werken presenteerden alle deelnemers van de Afvalrace zich voor hun vrienden en familie tijdens het feestelijke gala.

De deelnemers namens Ons Son en Breugel, Samira en Esmeralda, werden flink in de watten gelegd in aanloop naar het gala. Synergy Care gaven kleuradvies, verzorgde hun nagels, maakte de dames prachtig op en zorgde ervoor dat zij tip-top op de catwalk verschenen. Ook de overige deelnemers waren heel de middag druk bezig om zichzelf op te maken.

Bijna alle deelnemers verzamelden zich bij sportcafé Expreszo. Hier gingen zij voor de ogen van hun vrienden en familie over de catwalk lopen. Onder luid gejuich werden zij één voor één naar voren geroepen. De trainers van Sonsport Active Centre deden een klein woordje over de transformatie die zij de afgelopen zes maanden doorgemaakt hebben. Lynn, fotograaf en choreograaf bij Crooks Dance Academy, maakte van de deelnemers mooie foto’s op de catwalk en de speciaal voor hen uitgerolde rode loper.

Alle deelnemers waren zichtbaar blij met hun transformatie. Succesverhalen zijn er genoeg: sommige deelnemers zijn maar liefst meer dan 30 kilo afgevallen in de zes maanden dat zij begeleid werden door SonSport Active Centre en Puur In Balans. De begeleiding heeft hen handvatten gegeven om in de toekomst verder te werken naar hun ideale gewicht. Want afvallen is geen kwestie van een half jaar werken: het is het aanpassen van je levensstijl. Ook hebben diverse deelnemers vrienden voor het leven gemaakt.

In totaal viel de hele groep van 23 deelnemer 206 kilo af. Ons Son en Breugel en SonSport Active Centre willen graag de andere sponsoren die deze avond mede mogelijk hebben weten te maken bedanken voor hun medewerking:

Son en Breugel viel ruim 200 kilo af tijdens de Afvalrace


Lees meer over de Afvalrace