Zoek
Sluit dit zoekvak.

Son en Breugel viert Burendag met elkaar

Son en Breugel viert Burendag met elkaar
Foto: Ons Son en Breugel

Massaal werden straten en tuinen in Son en Breugel omgetoverd tot een sociale ontmoetingsplaats voor iedereen in de buurt tijdens Burendag.

Het Oranje Fonds en Douwe Egberts organiseren ieder jaar op de derde zaterdag van september Burendag. Door het hele land worden straten en wijken aangemoedigd om elkaar op te zoeken en nader tot elkaar te komen. In Son en Breugel is hier ook massaal gehoor aan gegeven. In straten als de Jasmijnlaan, Molenstraat, Parklaan en talloze andere werd eerst genoten van een kopje koffie en een door Houwens vlaai ter beschikking gestelde taart, om in veel gevallen te weinigen met een frisse versnapering en een barbecue.

Een deel van de Sint Genovevastraat verzamelde zich in de achtertuin van nummer 40. Zo’n 30 buurbewoners, jong en oud, waren gezellig met elkaar aan het bijkletsen. Voor de kinderen was er een springkussen opgeblazen, zodat zij misschien wel nieuwe vriendjes uit hun eigen buurt konden maken. Hoewel afgesproken was tot 17:00 uur bij elkaar te komen, werd niet uitgesloten dat er langer doorgepraat zou worden. Gezelligheid kent nu eenmaal geen tijd.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play