Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sonse in Limburgse variant ‘Wie is de Mol’

Sonse in Limburgse variant ‘Wie is de Mol’
Foto: Een Mol In

‘Een Mol In…’ organiseert elk jaar een geweldige ervaring voor Wie is de Mol-fans. Een week lang gaan tien onbekende Nederlanders en Vlamingen op zoek naar een mol in hun midden.

Door opdrachten uit te voeren, verdienen ze geld voor de pot. Dit alles wordt professioneel op film vastgelegd en gemonteerd tot een webserie die gebaseerd is op het populaire tv-programma. Dit alles gebeurt op non-profitbasis.

Luuk van de Ven (19) uit Son is kandidaat in het nieuwe seizoen. Dit seizoen van ‘Een Mol In…’ is opgenomen in Limburg. Gedurende het seizoen doen de kandidaten opdrachten in de gehele provincie, waarna we elke avond terugkeren naar Scouting Bunde, onze thuisbasis. Iconische plekken van Limburg passeren de revue. Denk hierbij aan het prachtige centrum van Maastricht, de grotten van Valkenburg en het Drielandenpunt in Vaals. Het historische Meerssen komt in een opdracht aan bod, net zoals het bedrijventerrein van C-Mill in Heerlen. Ook maken we enkele uitstapjes naar het buitenland, naar zowel België als Duitsland. De spectaculaire ontknoping heeft plaatsgevonden bij het prachtige Château Neercanne.

Luuk voert samen met zijn medekandidaten de meest spectaculaire opdrachten uit. Neergeschoten worden door jagers en van hoogtes van veertig meter naar beneden springen zijn hierbij geen uitzondering. Een avontuur vol bedrog, onverwachte wendingen, drama en spanning staat om de hoek.

Aanmelden voor volgend jaar kan nog steeds. Is het jouw droom om mee te doen aan een spel voor spanning en sensatie? Wil jij in het diepe gegooid worden om zo het avontuur van je leven mee te maken? Geef je dan nu op via onze website, www.eenmolin.nl

Ons nieuwste seizoen, Een Mol In Limburg, is vanaf zaterdag 7 januari 2017 te zien op www.eenmolin.nl.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play


Lees ook