Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sonse Metaal- en Schrootrecycling en La Sonnerie Ondernemer van het Jaar 2016

Ondernemer van het Jaar
Foto: Lions Club Son en Breugel e.o.

Wim Roberscheuten en het team van hotel restaurant La Sonnerie mogen zich een jaar lang ‘ondernemer van het jaar’ noemen.

De tent op het Kerkplein zat gisteravond vol met ondernemers. Het eerste evenement in de tent van de Lions Club trekt altijd belangstelling, zeker omdat de opbrengsten van het ondernemersgala bestemd is voor een goed doel. Maar er is natuurlijk ook een tweede, niet geheel onbelangrijke reden om naar de tent te komen: de Ondernemer van het Jaar verkiezing.

https://twitter.com/rienschalkx/status/827634328020586496

Dit jaar waren de Ekkersrijtse ondernemingen Rotom, Sonse Metaal- en Schrootrecycling (beter bekend als Metaal Recycling Son) en Genzo Zonwering genomineerd. Voor de Son en Breugelse ondernemers waren Cafetaria Spierings, hotel restaurant La Sonnerie en Plus Marcel en Jeanette Verhoeven genomineerd. De winst ging uiteindelijk naar Wim Roberscheuten van Sonse Metaal- en Schrootrecycling en het team van hotel La Sonnerie.

https://twitter.com/rienschalkx/status/827635642234523650

De speciale startersprijs ging dit jaar naar Hetty Merks van lunchroom de Soepkom.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over de Ondernemer van het Jaar verkiezing