Search
Close this search box.

Sonse trouwt bij de eerste ontmoeting op RTL 4

married at first sight
Foto: Pixabay CC0

Elkaar nog nooit ontmoet hebben, maar wel meteen trouwen. Een experiment op RTL 4 waar ook een Sonse aan meedoet.

Het programma Married At First Sight van RTL 4 laat op basis van wetenschappelijk onderzoek twee wildvreemden met elkaar trouwen. Het unieke experiment wil aantonen dat liefde op papier en uit gesprekken met een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog kan ontstaan. De twee wildvreemden trouwen met elkaar, terwijl ze elkaar nog nooit hebben ontmoet of gezien.

Vier matches werden gemaakt, waarvan Erik uit Son en Breugel en Linda uit Boxtel er eentje is. Het stelt trouwt voor de wet en huwelijkse voorwaarden, er kan dus niet zomaar teruggekrabbeld worden. De match van de bioloog, psycholoog en seksuoloog werd gemaakt omdat Linda graag wil zorgen voor haar partner en Erik ondanks zijn zelfstandigheid “bewezen heeft dat ‘ie voor zich kan laten zorgen” volgens psycholoog Jean Pierre van de Ven. Erik viel uit de onderzoeken heel erg op, gezien hij voor veel dames een match zou kunnen zijn.

De Sonse deelnemer kan bekend voorkomen. Erik van den Berg is mede eigenaar van Fiets en Sport van den Berg in de Nieuwstraat. Zal het experiment slagen?

In totaal zagen 1 miljoen mensen het programma Married At First Sight. De volgende aflevering van Married At First Sight is op dinsdag 8 maart om 21:30 uur op RTL 4. De uitzending van gister kan terug worden gekeken op RTL XL.

Lees ook