Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sonsport in aangepaste vorm weer open op parkeerplaats de Landing

De eerste groepsles buiten bij Sonsport onder de tent van Foolen Light & Audio
Foto: Sonsport

Nu verschillende ondernemingen weer open mogen, zij het in aangepaste vorm blijven veel sportscholen zoals Sonsport nog even achter. Maar door creatieve oplossingen kan er nu toch gesport worden op een aantal plekken.

Na toestemming van de gemeente Son en Breugel kan er nu op de parkeerplaats buiten bij sporthal de Landing gesport worden onder een opgezette tent van Foolen Light & Audio. Om alles in goede banen te leiden is er een reserveringssysteem voor Sonsport via de Logifit app en website waar je je kunt aanmelden voor lessen. Dit is voorlopig alleen mogelijk via dit reserveringssysteem.

Ook aan de gezondheid is gedacht. Er zijn speciale looproutes aangegeven om elkaar niet in de weg te lopen, contact te vermijden en natuurlijk anderhalve meter afstand te houden. Ook wordt nadrukkelijk verzocht om een eigen handdoek en drinken mee te nemen. De medewerkers van Sonsport stellen alles in het werk om te ontsmetten en alles in goede banen te leiden. Op deze manier kan er voorlopig toch veilig en fijn gesport worden in tijden van crisis bij Sonsport.