Zoek
Sluit dit zoekvak.

SonSport maakt persoonlijke video’s voor oud-leden

sonsport
Foto: SonSport Active Centre

Met een unieke persoonlijke video nodigt SonSport Active Centre oud-leden uit om weer eens langs te komen.

De video’s verwelkomt de oud-leden in de sportschool en doet hen een persoonlijk aanbod om weer te komen sporten. Eigenaars Arjen en Danny zorgen voor een warm onthaal, maar ook de personal trainers van SonSport zijn blij de oud-leden weer te zien in de sportschool. Er zijn twee video’s gemaakt, eentje gericht op heren en eentje gericht op dames.

SonSport vertelt aan Ons Son en Breugel: “Zoals bekend willen we bij Sonsport origineel en vernieuwend zijn in ons aanbod en marketing. We kregen de kans om als eerste sportschool in Nederland iets te doen naar oud-leden, wat nog niemand eerder heeft gedaan. Voor ons zijn alle oud-leden zo belangrijk dat we besloten hebben iedereen een eigen filmpje te sturen, met de boodschap dat we ze erg missen en graag helpen om nog deze zomer fit te geraken voor de vakantie, met als bonus een Sonsport strandlaken met je eigen naam erop!”

Het is niet de eerste keer dat er persoonlijke video’s gemaakt worden. Eerder maakte PSV al een persoonlijke groet voor hun fans, waarbij de naam van de fan veelvuldig in beeld kwam. De video’s werden positief ontvangen en gingen viral. Beide video’s werden gepersonaliseerd en verstuurd door het bedrijf Message From Your Hero.

Lees meer over SonSport