Sonsport verwelkomt leden in vernieuwde fitness

De vernieuwde fitness van Sonsport
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Na een bewogen periode kijkt Sonsport vooruit, en dat doet de sportschool met een compleet vernieuwde fitness voor haar leden.

In twee dagen is de fitness omgetoverd. Nieuwe fitnessapparatuur van Nautilus Strength heeft zijn intrede gedaan bij Sonsport. Innovex Fitness heeft de twee dagen gebruikt om alle apparaten de trap op te krijgen, in elkaar te zetten en te zorgen dat de leden van de sportschool veilig aan de slag kunnen.

De krachtpatsers kunnen vanaf nu terecht op het bovenste gedeelte van de fitness. Ook daar zijn nieuwe apparaten en gewichten geplaatst in de kenmerkende zwarte kleur. De vloer heeft ter bescherming een toplaag gekregen die de krachten van de zware gewichten op kunnen vangen. De spiegels waren eerder al naar boven verplaatst.

De krachttraining apparaten van Sonsport

Over enkele weken zal Sonsport nog enkele fitnessapparaten vervangen. Deze high tech apparaten worden voorzien van schermen die gepersonaliseerde content kunnen tonen met bijvoorbeeld Netflix of Youtube. Door jouw accounts te koppelen aan jouw Sonsport polsbandje kun je zo tijdens het sporten series en films bingewatchen.

Post article

Post article