Speciaal voor de ouderen: een optreden van zuster Begonia

Nancy van Heeswijk als zuster Begonia die zingt in een microfoon
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

In het kader van #LightTheSky hebben Multi Show Productions en Ons Son en Breugel voor de ouderen in Son en Breugel (en daarbuiten) een half uur durende act opgenomen. Zo kunnen zij toch nog een beetje entertainment beleven in moeilijke tijden van isolatie.

Zondag 22 maart 2020 was de dag dat entertainmentbedrijven in heel Nederland de donkere hemel verlichtten met hun lichtapparatuur, ter ere van de helden van de samenleving die deze tijden van coronacrisis het land draaiende houden. Multi Show Productions was één van deze bedrijven die meedeed aan #LightTheSky, die veel in verzorgingstehuizen optredens verzorgd voor ouderen. Het plezier dat een optreden de ouderen geeft, moeten zij nu missen nu de verzorgingstehuizen op slot zijn.

Multi Show Productions en Ons Son en Breugel hebben de handen ineen geslagen om een half uur durende act op te nemen. Het optreden van Nancy van Heeswijk als zuster Begonia kan op ieder gewenst moment afgespeeld worden op telefoon, tablet, computer of televisie. Deel deze link met ouderen, zodat zij in deze roerige tijden toch nog een beetje plezier kunnen beleven. Wellicht niet in hoogst eigen persoon, maar niet minder gezellig.

Meer video’s zie je natuurlijk op ons Youtubekanaal.

Post article

Post article