Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sporthal de Landing vanaf 10 november weer in gebruik

De deur van een gesloten sporthal de Landing
Foto: Ons Son en Breugel

Na overleg met de verenigingen, de beheerder en de gemeente is met grote urgentie gewerkt aan het veilig maken van sporthal de Landing.

Vanaf zaterdag 10 november is sporthal de Landing weer in gebruik. De plafondplaten zijn verwijderd en de wandplaten zijn herbevestigd. Het verwijderen en herbevestigen van de lichtarmaturen is een arbeidsintensieve klus en zal op vrijdag gereed zijn. Vanaf zaterdag kunnen de verenigingen en scholen weer de sportzalen en de kleedruimten gebruiken. De competities kunnen op de officieel vastgestelde data beginnen.

Vervolg werkzaamheden

Voor de herstelwerkzaamheden, zoals het lekkende dak en behandelen van de sportvloer, worden de uitwerkingen nog gemaakt. Dat geldt ook voor de eerder geplande werkzaamheden die nog uitgevoerd worden. Deze  worden gepland in een periode dat de Landing geen piekbezetting heeft. De financiële afwikkeling met de verenigingen, betreffende de extra gemaakte kosten wegens de tijdelijke sluiting, worden via de beheerder met de gemeente geregeld en vergoed.