Stem op Luuk van de Ven als Vlogmeister

luuk van de ven blogmeister q-music
Foto: Luuk van de Ven

Vloggen is mateloos populair onder de jeugd. Sommige kunnen zelfs een aardige boterham verdienen aan het in beeld brengen van hun leven en het maken van videocontent op bijvoorbeeld YouTube.

De Sonse vlogger Luuk van de Ven (19 jaar) doet mee aan een wedstrijd van Q-Music om de Q-Music Vlogmeister te worden. Degene die de wedstrijd wint mag voor het radiostation op speciale evenementen vlogs gaan maken.

“Al van kinds of aan maak ik video’s” vertelt Luuk aan Ons Son en Breugel. “Ik kreeg vroeger de oude camera van mijn vader, zo eentje waar nog een bandje in moest. Ik heb hele films gemaakt over mijn familie, onze hond en allerlei andere random dingen. Deze video’s hield ik wel altijd voor mezelf.”

“Sinds deze zomer heb ik mijn eigen YouTube kanaal waar ik video’s mee naar de buitenwereld kan brengen. Ik upload iedere week twee video’s. Op donderdag is het Disney Donderdag op mijn kanaal en op zondag upload ik allerlei soorten video’s.”

“Ik doe niet alleen maar vloggen, ik maak ook sketches en doe challenges met mijn vrienden. Ik heb mijn camera bijna altijd bij me. Mijn vrienden en familie worden soms helemaal gek van me.”

Maar wat is er nou leuk aan vloggen? “Ik vind het super leuk om mensen te entertainen en via YouTube kan dit erg gemakkelijk. Stel je voor dat dit je beroep kan worden… Dat zou toch super zijn?”

“Ik doe mee aan de vlogmeister wedstrijd van Q-Music om van deze droom werkelijkheid te maken. Aankomende maandag moet mijn video zo vaak mogelijk bekeken worden. Iedere view staat voor een stem. De drie video’s met de meeste stemmen en de drie video’s gekozen door een vakjury mogen door naar de volgende ronde.”

Om de benodigde stemmen te halen, vraagt Luuk van de Ven om vooral op hem te stemmen. “Hiervoor heb ik jullie hulp nodig! Ik zou het super vinden als jullie op mij willen stemmen!”

Wil jij op de vlogs van Luuk stemmen? Dat kan via de website van Q-Music Vlogmeister. Meer video’s van Luuk kan je vinden op zijn YouTube kanaal.

Post article

Post article