Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stichting Goud Voor Oud viert ‘hun’ feestje op de kiosk

Foto: Ons Son en Breugel

Met een diverse mix aan artiesten werden de ouderen gister bij de kiosk in het ‘sonnetje’ gezet door stichting Goud Voor Oud.

Gister was het dan eindelijk zo ver: Nancy van Heeswijk mocht met stichting Goud Voor Oud een feestje bouwen op de kiosk. Het feestje werd cadeau gedaan aan de gemeenschap van Son en Breugel voor Nicole van Eck, die het optrede had gekocht bij de goederen- en dienstenveiling. Samen met andere sponsoren werd het een leuke middag voor jong en oud.

Met het feestje op de kiosk zette stichting Goud Voor Oud zich in de schijnwerpers. Stichting Goud voor Oud brengt theater naar ouderen toe die langdurige zorg nodig hebben of naar zorginstellingen die steeds minder budget hebben om aan goed verzorgd entertainment te besteden. Door het feestje openbaar te vieren met de hulp van sponsoren hoopt de stichting andere sponsoren te vinden die ouderen in verzorgingstehuizen een warm hart toedragen.

Voor het feestje werd een blik artiesten opengetrokken uit de stal van stichting Goud Voor Oud. Artiesten uit het hele land die allemaal belangeloos mee hebben gewerkt aan het initiatief. Met Franse chansons, Nederlandse meezingers van toen en wat moderne nummer werden de bezoekers bekend gemaakt met artiesten van de bovenste plank. De repetoire is helemaal toegespitst op de doelgroep van de stichting: de ouderen. Ook zong Nancy van Heeswijk in de rol van haar typetje Zuster Begonia een liedje samen met haar talentvolle zoon Daniël op de piano.

Meer foto’s zien? Klik op ‘fotoserie’ bovenaan de pagina. Wil jij meer weten over stichting Goud Voor Oud en doneren? Kijk dan op de website van stichting Goud Voor Oud.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App StoreDownload nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play