Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stichting Mobiliteit Voor Iedereen zoekt sponsoren voor nieuwe zorgbus

Stichting Mobiliteit Voor Iedereen zoekt sponsoren voor nieuwe zorgbus
Foto: Stichting Mobiliteit Voor Iedereen

Stichting Mobiliteit Voor Iedereen en zorginstelling Archipel hebben de krachten gebundeld om in het tweede kwartaal van dit jaar te kunnen beschikken over een nieuwe zorgbus ter vervanging van de huidige zorgbus.

Door de enorme veranderingen in de zorg, waardoor het voor een steeds groter wordende groep zorgafhankelijke mensen, ouderen onmogelijk wordt om nog deel te nemen aan sociaal belangrijke activiteiten is de vraag naar een zorgbus groter en groter geworden.

De nieuwe zorgbus zal in Nuenen en Son en Breugel (en omliggende dorpen) worden gebruikt om uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld de zorgboerderij. Hierdoor krijgen vele kwetsbare mensen weer een zinvolle dagbesteding. Tevens zijn de sociale contacten die voortkomen uit het gebruik van de nieuwe zorgbus voor de gebruikers van onschatbare waarde.

Om deze nieuwe zorgbus te kunnen realiseren wil Stichting Mobiliteit Voor Iedereen een beroep doen op lokale-  en regionale ondernemers. Deze ondernemers hebben jarenlang deze steeds groter wordende groep zorgafhankelijke mensen als klant of doelgroep gehad en hoopt Stichting Mobiliteit Voor Iedereen dat deze ondernemers hen nu willen ondersteunen.

Middels het plaatsen van het bedrijfslogo op de nieuwe zorgbus kunnen ondernemers het mede mogelijk maken dat deze zorgbus ingezet kan gaan worden. Inmiddels heeft Stichting Mobiliteit Voor Iedereen al een aantal sociaal maatschappelijk betrokken bedrijven als deelnemers mogen begroeten.

Vind jij het ook belangrijk dat kwetsbare mensen een zinvolle dagbesteding moeten kunnen hebben? Ben jij sociaal maatschappelijk betrokken binnen Nuenen en Son en Breugel? Reageer dan nu door te bellen met projectleider Stan Tholen (06-20994403) of via mail: stan.tholen@stichtingmvi.nl.

Je kunt als bedrijf dit sociaal belangrijke project ondersteunen door het bedrijfslogo te plaatsen. Tevens krijg je een bedrijfspresentatie op de website. Help jij mee om vele zorgafhankelijke mensen weer een zinvolle dagbesteding te kunnen bieden?


Lees meer over de zorg


 Neem dan contact met ons op.