Stichting Vrijwillige Mantelzorg dagje uit naar Tilburg

Stichting Vrijwillige Mantelzorg dagje uit naar Tilburg
Foto: Stichting Vrijwillige Mantelzorg Best-Oirschot-Son en Breugel

Door corona moest het vijfentwintigjarig jubileum van de Stichting Vrijwillige Mantelzorg Best-Oirschot-Son en Breugel uitgesteld worden. Nu op woensdag 6 juli kon uiteindelijk het jubileumuitje uitgevoerd worden.

Met achttien vrijwilligers, de twee coördinatoren en de vier bestuursleden zijn we met de bus naar Tilburg getrokken. ’s Ochtend deden de vrijwilligers een workshop portrettekenen bij Vincents Tekenlokaal (Vincent van Gogh ging van 1866-1868 naar de Rijks HBS in Tilburg). Na een lunch bij eetbar de Wagon op de Spoorzone werden de vrijwilligers aan de hand van Stadsgids Marcel van Stadsgidserij Tilburg (die ook 25 jaar bestaan) door de prachtige wijk geleid. Met wellicht als hoogtepunt de prachtige Loc-hal waarin onder andere de bibliotheek is.

Afsluitend werd genoten van een borrel op een zonnig terras. Voldaan ging de club terug naar Oirschot, Best en Son en Breugel. Volgens Stichting Vrijwillige Mantelzorg Best-Oirschot-Son en Breugel een prachtige dag om op terug te kijken, evenals op het vele werk wat de vrijwilligers de afgelopen jaren hebben verricht om mantelzorgers te ontlasten in hun zware taak.

Interesse om met hen mee te doen: zie www.vrijwilligemantelzorg.nl.

Post article

Post article