Search
Close this search box.

Synergy Care werkt met verwerkte natuurlijke ingrediënten

Foto: Synergy Care

Logo Synergy CareJe huid verzorgen met Lookx skincare is te vergelijken met je buik strak trainen in de sportschool. Je gaat een traject in en werkt iedere dag weer aan een mooier resultaat

Lynn Bolder is eigenaresse van beauty instituut Synergy Care en o.a. huidexpert van het merk Lookx Skincare en Lookx Make Up. Wij werken in de salon o.a. met het huidverbeterende merk Lookx skincare, dit omdat deze producten biotechnologische werkstoffen bevatten.

Wat voor werkstoffen? Biotechnologische werkstoffen, dit zijn in een laboratorium verwerkte natuurlijke ingrediënten.

Vanwege dit verwerkingsproces kan het effectiviteit van deze ingrediënten tot wel vijftig keer vergroot worden. Het doel is een werkstof, een ‘active’, te creëren die door de huid herkend wordt, en waar de huid vervolgens snel en positief op reageert. Omdat biotechnologische werkstoffen vaak huididentiek zijn, worden ze zeer goed door de huid verdragen.

Wij boeken in de salon dan ook geweldige resultaten met Lookx skincare. Regelmatig maken wij mee dat klanten niet meer weten wat ze nog aan hun huid kunnen doen. Ze zitten dan ‘met hun handen in het haar’. Ze zijn dan al bij verschillende specialisten geweest, hebben dan al antibiotica zalfjes gesmeerd of geslikt waardoor de huid vaak dunner wordt en uit balans is. Denk aan acne, rosacea, pigmentvlekken en met het zelfvertrouwen/zelfbeeld van de klant gaat het ook niet veel beter.

dsc00655

De filosofie van Lookx Skincare is eerst de huid in haar natuurlijk conditie (terug) brengen en pas daarna de huidstructuur verbeteren en eventueel huidproblemen aanpakken. Door naast de producten van Lookx Skincare ook Lookx Make Up te gebruiken is dit de finishing touch!

Lookx Make­ Up is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere make­upmerken. Wie de producten probeert, ontdekt al gauw dat achter de prachtige kleuren, mooie pigmentatie en het gebruiksvriendelijke design ook een heleboel ‘caring’ ingrediënten schuilgaan. Bij ons vind je geen foundations die de poriën verstoppen, geen mascara’s en eyeliners die de ogen irriteren, geen uitdrogende lipsticks, maar formules die juist bijdragen aan het verzorgen en beschermen van je huid.

Nieuwsgierig of wij wat voor u kunnen betekenen? U bent welkom voor een gratis intake gesprek bij Beauty Instituut Synergy Care www.synergycare.nl. Zit u met een probleem dan staat wij als team klaar om dit op te lossen.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play


Dit is een advertorial. Zelf ook een advertorial of redactioneel stuk plaatsen op Ons Son en Breugel? Neem dan contact met ons op.