Zoek
Sluit dit zoekvak.

Talent gezocht voor Music in Blue 2017

Talent gezocht voor Music in Blue 2017
Foto: Hamonie Pro Honore et Virtute

Op zaterdagavond 25 november 2017 verzorgt Pro Honore et Virtute het jeugd-promsconcert Music in Blue.

De jeugdige muzikanten van de opleidingsharmonie, het samenspeelorkest en de leerlingpercussiegroep vormen hierbij de kern, waarbij er zeker ruimte is voor aanvulling vanuit het harmonieorkest en de malletgroep. Maar ze willen meer. Music in Blue 2017 wordt een jeugdconcert voor en zeker ook door de jeugd van Son en Breugel.

Om dit mogelijk te maken zoekt harmonie Pro Honore et Virtute lokale talenten en deelnemers om hier, net als in 2012, samen weer een geweldige en verrrasende avond van te maken. We denken hierbij aan talenten als zang, dans, solo-muzikanten, instrumenten anders dan in de PHEV-orkesten worden bespeeld. Maar ook andere amateurkunstenaars kunnen we mogelijk een podium bieden: musical, toneel, circus, goochelaars, etc. Bij voldoende belangstelling gaan ze zeker kijken of ze dit in kunnen passen in een prachtig muzikaal programma.

Daarom namens de harmonie een oproep aan alle jeugd van Son en Breugel of de regio: ken je iemand (mogelijk jijzelf wel) die een uitvoerend talent heeft en dit graag op een podium voor een volle zaal van ruim 400 man wil laten zien samen met de harmonie, geef dit dan aan. Mocht je zelf niemand weten, maar wel ideeën hebben wie hen met talenten in contact kan brengen, horen ze dat ook graag.

Pro Honore et Virtute streeft ernaar om per 1 mei alle deelnemers compleet te hebben, op korte termijn dus al. Dan is daarvoor nog veel te doen: zoeken naar potentiële deelnemers, het houden van audities, inpassen in programma, etc.

Dus hoe kan ook jij hieraan bijdragen? Bedenk welk talent jij terug wil zien tijdens Music in Blue op 25 november en stuur jouw bijdrage (liefst voor eind maart 2017) naar Hans Waals via communicatie@phev.nl. Heb je nog vragen of twijfel je over een opgave? Stel je vraag per mail of bel 0499-842383.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


 Neem dan contact met ons op.