Tamar Valkenier en kameel Einstein trekken samen door Nederland

Tamar Valkenier en kameel Einstein
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Vandaag zijn Tamar Valkenier en haar kameel Einstein in Sonniuswijk waar zij mogen overnachten tijdens hun tour door Nederland.

Tamar Valkenier had een goede baan bij de politie als recherchepsycholoog en had alles goed voor elkaar. Maar iets begon aan haar te knagen. Ze gooide haar leven helemaal om, verkocht al haar bezittingen en besloot een jaar de wereld te zien. Één jaar werd zes jaar. Ze besloot haar avontuur op te schrijven in het boek ‘Fulltime Avonturier‘. Nu trekt ze door Nederland, van Venray naar Haarlem en verder, om het boek te promoten.

Dat doet Tamar samen met kameel Einstein. In Mongolië trok ze onder andere met een kameel door het land, dus ze wist precies wie haar perfecte reismaatje zou worden. Het was liefde op het eerste gezicht. De éénjarige kameel leert in hun tournee door Nederland hoe het is om een echte kameel te zijn. Stukje bij beetje leert Tamar Einstein een last te dragen en lange tochten te maken.

Wij zochten Tamar en Einstein op in Sonniuswijk 11, waar zij overnachten bij Ellen en René. Tamar nodigt iedereen uit om 1 mei langs te komen en te knuffelen met Einstein, als hij braaf is tenminste. Ook kan het boek ‘Fulltime Avonturier’ daar gesigneerd en gekocht worden.

Post article

Post article