The Blue Stars terug in het Vestzak voor twee shows

The Blue Stars
Foto: The Blue Stars
Nieuws

Ken je The Blue Stars nog, de Sonse cabaretformatie bekend van radio en tv (reparaties)? Op 4 en 5 oktober geven zij wederom twee optredens in het Vestzak.

Na twee spetterende voorstellingen afgelopen maart, die in het teken van de Wensambulance stonden, komen The Blue Stars wederom terug in het Vestzak. De formatie bestaande uit Harrie Sijbers en Rob Verschuren voor de lach, Benjo Plandsoen en Joost Egmond voor de muzikale omlijsting en Ellen Sijbers en Erica van Dijck voor de zang zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke avond.

Het sextet neemt de bezoeker mee naar het verleden maar ook naar het heden. Of zoals zij het zelf noemen: ‘muzikaal cabaret met een zweem van vroeger en een knipoog naar vandaag’. In de show ‘The Best Of’ worden alle hoogtepunten uit voorgaande voorstellingen samengebundeld tot een hilarisch,ontroerend en muzikaal geheel.

De voorstelling van 5 oktober is inmiddels uitverkocht maar wie nog graag bij de show van 4 oktober wil zijn moet snel zijn want er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. Kaarten zijn te bestellen via vestzaktheaterson.nl.

Post article

Post article