Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tieners van Toen op de kiosk

Tieners van Toen op de kiosk
Foto: Tieners van Toen

Op zondag 11 juni aanstaande verzorgt het dameskoor Tieners van Toen een optreden op de Sonse kiosk.

Er wordt gezongen en gemusiceerd van half twee tot vier uur. Het optreden is gratis toegankelijk en gaat natuurlijk alleen door bij goede weersomstandigheden.

Het dameskoor Tieners van Toen is opgericht in augustus 2006 en is een gezelligheidskoor, waar het plezier in zingen voorop staat. Inmiddels is het koor uitgegroeid tot 35 leden. De naam Tieners van Toen is gekozen middels stemming door de leden. De muzikale leiding is in handen van dirigente Yvonne Bouvrie en pianiste Alison Black.

Met veel plezier treedt het koor regelmatig op in verpleeg c.q. verzorgingshuizen. Maar ook bij verenigingen als KBO, Zonnebloem, Gildes enzovoorts. Ieder jaar wordt er een concert gegeven waarbij net als bij de diverse optredens geprobeerd wordt steeds weer een afwisselend programma neer te zetten . De optredens worden dan ook altijd druk bezocht.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit liedjes uit de jaren 60, 70 en 80 te brengen, zodat de naam Tieners van Toen eer aan gedaan wordt.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play