Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tijdelijke verkeersmaatregelen in september

Foto: Wikipedia

De gemeente heeft diverse tijdelijke verkeersmaatregelen aangekondigd omtrent diverse evenementen. Het verkeer zal ter plaatsen middels borden omgeleid worden.

Jaarmarkt – 6 september

Tijdens de jaarmarkt op 6 september in het centrum van Son zal de Nieuwstraat vanaf de Boslaan tot aan de Antoon van de Venstraat, Markt, Heistraat, Airbornestraat, Raadhuisplein, Kerkplein en Kerkstraat tot en met het Vestzaktheater tussen 06:00 uur en 20:00 uur afgesloten worden.

Jeu de boules toernooi – 6 september

Tijdens het jeu de boules toernooi tijdens de jaarmarkt op 6 september zal het parkeerterrein aan het Kerkplein/Nieuwstraat en een gedeelte van de openbare weg tussen het Kerkplein en genoemd parkeerterrein afgesloten zijn voor het verkeer.  Vanaf 3 september om 18:00 uur is de afsluiting van kracht.

Breugels Festijn – 18 tot en met 20 september

Tijdens het Breugels Festijn van 18 tot en met 20 september zal het Pieter Brueghelplein- van den Elsenstraat tot aan de aansluiting met de de Sint Hubertuslaan voor het doorgaande verkeer gesloten zijn. De afsluiting duurt van 8 september 08.00 uur tot 21 september 13.00 uur. De Stakenburgstraat blijft bereikbaar.

Brueghelse Rommeldag – 20 september

Een gedeelte van de Sint Genovevastraat vanaf de aansluiting met de Sint Genovevakerk/de Beemdstraat, de Sint Isidorusstraat, de Weverstraat en de Blekerstraat zal afgesloten zijn voor doorgaand verkeer op 20 september tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Er zal aan één zijde van de Sint Genovevastraat een parkeerverbod ingesteld worden zodat de doorgang voor het verkeer en hulpdiensten probleemloos kan verlopen.