Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tijdelijke verkeersmaatregelen rondom carnaval

Foto: Flickr

Tijdens de carnaval zijn er enkele verkeersmaatregelen om evenementen mogelijk te maken.

7 februari: optocht

Tijdens de optocht zijn de volgende wegen afgesloten: Evertsenlaan, Piet Heinlaan (ter hoogte van huisnummer 27), Sint Hubertuslaan, Van den Elsenstraat, Pieter Brueghelplein, Veerstraat, Wilhelminalaan en het oostelijk gedeelte van de Nieuwstraat tot en met de aansluiting met het Raadhuisplein. Afsluiting is van 12:00 uur tot 16:00 uur.

Er geldt ten tijde van de optocht een parkeerverbod tussen 11:00 uur en 17:00 uur met sleepdienstregeling. Dit geldt voor de parkeerplaatsen aan het oostelijk gedeelte van de Nieuwstraat tussen de kruising Wilhelminalaan tot aan de Markt en de parkeervakken aan de Wilhelminalaan vanaf de aansluiting met de Hendrik Veenemanstraat tot aan de aansluiting Willemstraat en Emmastraat.

8 februari: oberrace

De Krutjesgatse overrace vindt plaats voor café het Raadhuis. De Markt vanaf de aansluiting met de Nieuwstraat tot aan de aansluiting met de Dommelstraat zal afgesloten zijn van 12:00 uur tot 18:00 uur.

9 februari: boerenbruiloft

De boerenbruidsparen uit Son en Breugel ontmoeten elkaar op de Dommelbrug aan de Wilhelminalaan. Het doorgaande verkeer tussen Veerstraat en Wilhelminalaan zal tussen 12:30 uur tot 13.30 uur zal om moeten rijden.