Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tiny Legs Tim, Steven Troch en Tinkers Drinkers Dreamers bij Lazy Sonnie Afternoon

Microfoon op het podium van Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Ons Son en Breugel

Na een reeks overzeese artiesten zoekt Lazy Sonnie Afternoon het muzikale talent voor de editie van zondagmiddag 5 februari dichter bij huis.

Tiny Legs Tim & Steven Troch

Met Tiny Legs Tim (hoofdact) haalt Lazy Sonnie Afternoon, na Guy Verlinde, voor de tweede keer een Belgische artiest naar Son en Breugel. Tiny Legs Tim is een van de belangrijke namen uit de hedendaagse Belgische blues en roots scene. Als virtuoos fingerpicker, getalenteerde slide-gitarist, maar bovenal steengoede tekstschrijver, weet Tiny Legs Tim bewonderingwekkende blues- en rootsmuziek te maken die heel eigen klinkt. Na het succes van zijn studio album ‘Stepping Up’, gaat Tim met zijn onlangs verschenen vierde album ‘Melodium Rag’ terug naar de basis en zoekt, gewapend met zijn akoestische Martin 017, naar het wezen van de muziek. Steven Troch begeleidt hem hier op subtiele wijze bij op de mondharmonica.

Foto: Lazy Sonny Afternoon

Tinkers Drinkers Dreamers

Dit 4-koppige gezelschap (supportact) zorgt met hun ballads en instrumentals voor een terugblik richting de beginjaren zeventig toen de Engelse en Ierse folkbands hun hoogtijdagen kenden. Engelse en Ierse traditionals worden op geheel eigen wijze gearrangeerd. Onderwerpen als: verloren liefdes, verre zeereizen, overspel en drankmisbruik worden met verve en passie bezongen. Ondanks het feit dat de bandleden een voorliefde hebben voor folk liggen hun wortels in de rock, funk, pop, country, americana en zelfs ragtime. Mede daardoor zijn de liederen en instrumentals vaak doorweven met ingrediënten uit andere muziekstijlen.

Foto: Lazy Sonny Afternoon

Aanvang / toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur
  • De zaal is vanaf 15.00 uur open.
  • We vragen geen entree, maar omdat er kosten worden gemaakt om u een unieke muzikale middag te bezorgen vragen wij tijdens het optreden om een vrijwillige bijdrage in de tip jar.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Draag je ons akoestisch podium een warm hart toe? Overweeg dan eens om vriend of sponsor te worden. Meer informatie op www.lazysonnieafternoon.nl. Daar vind je ook meer informatie over het programma en de muzikanten. Tot zondag 5 februari in La Sonnerie in Son en Breugel.


Heet nieuws? Stuur de redactie een WhatsApp


Lees meer over Lazy Sonnie Afternoon


 Neem dan contact met ons op.