Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tip Jar en Humans Screaming Like Goats op podium Lazy Sonnie Afternoon

Tip Jar en Humans Screaming Like Goats op podium Lazy Sonnie Afternoon
Foto: Wil Crooymans

“Americana voor gevorderden. Toverachtige stemmen. Het album overmeestert je dusdanig dat je bij ieder nummer de urgentie voelt om het aan iemand te laten horen. Twaalf americanajuweeltjes. Je gaat geheid om,” aldus de albumrecensie van het gerenommeerde muziekblad OOR. Met deze band, voorafgegaan door Humans Screaming Like Goats opent Lazy Sonnie Afternoon het muzikale jaar 2018.

Tip Jar

Americana van Nederlandse bodem. Eerlijke en pure muziek, een vers album en lovende recensies. Tip Jar, de band van Bart de Win en Arianne Knegt, timmert alweer een aantal jaren aan de weg met hun Songs about love and life in het folk-, pop- en americanagenre, met invloeden uit pop en jazz. Bart was gedurende 15 jaar vaste Man bij Gerard van Maasakkers, speelde met Birds of Chicago, Walt Wilkins, JW Roy en in Matthews Southern Comfort, maar concentreert zich de laatste jaren vooral op Tip Jar. Bart en Arianne nemen het publiek aan de hand van hun originele liedjes en de nodige anekdotes mee over de plattelandswegen door het zuiden van de Verenigde Staten. Hun zojuist verschenen derde album Gemstone Road werd opgenomen in Austin, Texas en geproduceerd door Walt Wilkins. Het buitenlandse avontuur zorgde voor een andere sound. Donker en kleurrijk. De recensies liegen er niet om.

  • Bart de Win: toetsen, zang
  • Arianne Knegt: zang
  • Harry Hendriks: gitaar, banjo, ukelele, zang
  • Tonnie Ector: contrabas

Humans Screaming Like Goats

Humans Screaming Like Goats is een akoestisch trio dat akoestische pop, rock en blues maakt. De naam is ontstaan tijdens een avond die het best kan worden beschreven als een onzalige combinatie van speciaal bier en het kijken van YouTube-video’s over geiten die als mensen schreeuwen. Begonnen als werktitel, maar inmiddels een gevestigde geuzennaam.

Aanvang/toegang

  • Lazy Sonnie Afternoon begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.
  • De zaal is vanaf 15.00 uur open.
  • De toegang is gratis maar na het optreden vraagt de organisatie om een vrijwillige bijdrage in de hoed.
  • Om deze unieke middagen ook in de toekomst mogelijk te maken is jouw gift noodzakelijk. Zij hopen uiteraard dan ook op een gulle bijdrage.
  • De muzikale optredens vinden plaats in een luisterambiance en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Website

Kijk op de website www.lazysonnieafternoon.nl voor de jaaragenda en/ of meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte. Ook vrienden en sponsoren kunnen zich op de website aanmelden. Tot ziens op zondag 7 januari 2018 in de Kapelzaal van kloosterhotel La Sonnerie in Son en Breugel.


Een initiatief van Ons Son en Breugel, Toine Buijtels Events en Multi Show Productions. Kijk voor meer informatie op de website van Snow Radio.