Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toon Welten nieuwe uitbater van café het Raadhuis

Café het Raadhuis
Foto: Ons Son en Breugel

Na bijna vijf jaar gaat café het Raadhuis een nieuwe fase in onder leiding van een oude bekende als nieuwe eigenaar: Toon Welten. Huidige eigenaar Rob Meulenbroeks blijft via WO Events betrokken door feesten en evenementen te organiseren.

Vanaf 1 januari 2020 draagt Rob Meulenbroeks de sleutels van café het Raadhuis over aan Toon Welten. Een bekende plek voor Toon, gezien hij eerder eigenaar is geweest van het café. Toon zal samen met Joep Verhagen de kroeg aan de Markt zes dagen in de week openen voor de jeugd van Son en Breugel. Ook komt er overdag ruimte om te borrelen in het café, dat aangepast zal worden. Op vrijdag 3 januari zal vanaf 18:00 uur de deur van het vernieuwde café het Raadhuis openen met een nieuwjaarsborrel.

Met de overdracht sluit Rob Meulenbroeks een hoofdstuk af. Na 4,5 jaar start Rob ook een nieuw hoofdstuk met nieuwe uitdagingen, waar café het Raadhuis nog deel van uit zal maken. Met WO Events zal hij evenementen en feesten blijven organiseren in het café. Rob gaat knallend het café verlaten met vijf dagen feest rondom de kerstperiode. Op 28 december zal voor de laatste keer het glas geheven worden door Rob en zijn partner Patricia, waarna de sleutel overgedragen wordt.