Search
Close this search box.

Topweekend voor jong en oud bij handbalvereniging Apollo

Handbalvereniging Apollo in regionale bekerfinale
Foto: Reza Karimidouna

Door de topprestaties van de vandaalteams van handbalvereniging Apollo hebben zij komend weekend een topweekend. De kracht van Apollo is de samenhang in de vereniging. Jong en oud gezamenlijk handballen en successen vieren.

  • Vrijdag 23 maart 20:45 uur

Aanstaande vrijdag zal Dames 1 de kwartfinale in de beker spelen in de Landing om 20:45 uur. De dames spelen tegen Bergeyk, die een klasse hoger spelen. Maar als kampioen van de tweede klasse hebben onze dames hiermee meteen een mooie krachtmeting met een team uit de eerste klasse.

  • Zaterdag 24 maart 20:30 uur

Zaterdag staat de kampioenswedstrijd van Heren 1 op het programma. Een fantastische prestatie om ook in de hoofdklasse kampioen te worden. Ze spelen tegen het sterke Handbal Venlo om 20:30 uur in onze eigen hal. Na de wedstrijd zullen de festiviteiten die horen bij het kampioenschap horen aanvangen. Dit uiteraard in samenwerking met Sportcafe Expreszo.

  • Zondag 25 maart 14:00 uur

Zondag gaan ze de kampioenen huldigen in het centrum van Son. Een mooie moment voor extra aandacht voor de vereniging. Omdat het ook mooi overdag is, het perfecte moment om onze jeugd er ook bij te betrekken. Ze vertrekken om 14:00 uur vanuit de Landing met de (oranje gekleurde) fiets met z’n alle naar de kiosk op het Kerkplein. Dames 1 en Heren 1 zullen ons op ludieke wijze voorgaan. Om 15:00 uur zullen de teams gehuldigd worden door de wethouder.

Een weekend zoals ze nog nooit hebben gehad bij handbalvereniging Apollo, met Dames 1 en Heren 1 kampioen en weer een bekeravontuur.

Neem dan contact met ons.