Zoek
Sluit dit zoekvak.

Twee achtervolgingen bij grote verkeerscontrole door politie

politie misdaadmeter inbraak diefstal pallaspad 2 ton
Foto: Pixabay CC0

Bij een grote verkeerscontrole heeft de politie vandaag twee achtervolgingen gehad en tientallen bestuurders gecontroleerd.

Één achtervolging betrof een crossmotor in het centrum. Omdat de bestuurder ontkomen is doen de agenten een onderzoek naar de identiteit van de bestuurder. Korte tijd later was er een achtervolging op Ekkersrijt, waarbij de bestuurder met hoge snelheid diverse auto’s inhaalde. De motorpolitie heeft uiteindelijk de bestuurder staande weten te houden. De bestuurder heeft een procesverbaal gekregen voor zijn rijgedrag en zal worden aangemeld bij het CBR voor een cursus.

Naast de achtervolgingen zijn er ook bekeuringen uitgedeeld, waarvan twee voor rijden zonder gordel, drie voor bellen achter het stuur en eentje voor het negeren van een inhaalverbod. Diverse blaastesten zijn afgenomen bij bestuurders.

De politie kondigde op Facebook meteen aan dat er meer van dergelijke controles uitgevoerd gaan worden in Son en Breugel, Nuenen en Geldrop-Mierlo.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over politie