Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tweetal muzikale optredens in het kiosk

kiosk kerkplein
Foto: Ons Son en Breugel

Met prachtig weer in aantocht zal er binnenkort ook weer muzikaal genot zijn in het kiosk

Kapel Unity

De kapel Unity zal op zaterdag 20 mei aanstaande een optreden verzorgen op de kiosk op het Kerkplein in Son. Zij spelen van 14:00 uur tot 16:00 uur een aantal nummers uit hun gevarieerde repertoire. Het optreden op de Sonse kiosk is gratis en gaat natuurlijk alleen door bij goed weer.

De Unity kapel is een muziekgezelschap dat graag van zich laat horen. Opgericht in 1990 heeft de kapel zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een muziekgezelschap met een eigen gevarieerd repertoire. De naam werd gekozen omdat Unity staat voor eenheid, maar ook voor spontaniteit en een grote dosis enthousiasme In eerste instantie richtte de kapel zich vooral op optredens in de carnavalssfeer, maar sinds een aantal jaren spelen de muzikanten ook meer en meer klassiekers, evergreens en (ex)toppers bij allerlei gelegenheden.

De kapel bestaat momenteel uit 17 muzikanten, bestond in 2015 alweer 25 jaar en staat garant voor een mooi stukje onderhoudende muziek.

The Vitals

Op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, treden twee leden van de The Vitals op in Son op de kiosk. Zij maken muziek van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Onder de noemer ‘Two of The Vitals’ traden Sonnenaar Pieter v.d.Boom en Theo Bell al eerder met veel succes op in Son. Zij spelen vooral muziek uit jaren zestig. Beiden zijn lid van de Eindhovense Sixtiesband The Vitals. Het duo speelt klassieke stukken op de gitaar maar ook nummers van The Shadows, The Beatles en Dire Straits.

Ook voor dit optreden geldt uiteraard dat de toegang gratis is en dat het alleen doorgaat bij goede weersomstandigheden.

 


Lees meer over het kiosk


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play