Search
Close this search box.

Uitslag: wordt het tijd om de jaarmarkt te vernieuwen?

Een kraam met kleren van jaarmarkt Son en Breugel
Foto: Ons Son en Breugel

Het wordt tijd om traditie te breken en een nieuwe weg in te slaan met de jaarmarkt, zegt Son en Breugel.

Met een kleine poll vroeg Ons Son en Breugel of de jaarmarkt misschien toe is aan wat vernieuwing om de sleur te doorbreken. Op onze Facebookpagina was het mogelijk om te laten weten wat er dan precies anders kon.

UitslagDe stemmen zijn geteld en 93% van de reageerders vond dat de jaarmarkt wel verfrissing kan gebruiken, tegenover 7% die vond dat de jaarmarkt zo goed is. En ideeën voor vernieuwing zijn er genoeg. Alle reacties zijn te lezen op onze Facebookpagina, hier een kleine greep:

  • Maaike van der Knaap zei: “Ruimte voor een rommelmarkt voor kinderen omdat dat zo past bij ’t dorpse karakter.”
  • Marian Kat-de Jong zei: “Rommelmarkt en minder commerciële kramen van buiten, juist meer van eigen winkeliers em bv proeverijen van eigen restaurants. Misschien ook doortrekken in de Dommelstraat.”
  • Bert van Doremalen zei: “Een thema aan de markt geven en ook eisen dat de kraam en personeel er ze uitgedost ziet. Hierbij ook dweilorkesten mee laten doen.”
  • Nicole Schoenmakers-van Broekhoven zei: “Dit jaar was er weinig verschillende aanbod, veel was hetzelfde. En er was weinig gratis voor de kinderen te doen.”

Binnenkort starten we weer met een nieuwe Son en Breugel Panel enquête. Nog geen lid van het Son en Breugel Panel? Meld je dan vandaag nog aan en ontvang binnenkort een boeiende enquête in je mailbox en help zo meer inzicht te geven in de mening en gedachtes van de inwoners van Son en Breugel.


Lees meer polls en enquêtes