Zoek
Sluit dit zoekvak.

Up with People op bezoek in Son en Breugel

up wth people
Foto: Pixabay CC0

Van 24 april tot en met 8 mei 2017 bezoekt Up with People Nederland. Na een bezoek aan Leiden zoekt de organisatie nog een locatie voor de periode van 1 tot en met 8 mei 2017.

Om een bezoek van Up with People aan Son en Breugel mogelijk te maken zoekt de organisatie lokale sponsoren. Per inwoner van Son en Breugel is ongeveer 2,25 euro nodig. Hiermee worden kosten gedekt van de organisatie alsmede kosten voor lokale benodigdheden (denk aan huur van zaal, stoelen).

Maatschappelijk betrokken sponsors gezocht

Om dit bedrag te verzamelen is vandaag een crowdfundingsactie gestart. Elke 2,25 is welkom; grotere donateurs krijgen voor hun bijdrage een beloning, variërend van een CD tot medezeggenschap in het maatschappelijke programma en de keuze van het lokale goede doel.

Informatiebijeenkomst

Op 23 november 2016 om 20.00 uur organiseren Roger Holmes en Wilma Vogels in Sportcafé Expreszo een informatieavond voor belangstellenden, aanmelden kan via deze link. Tijdens deze bijeenkomst is ook Brad Bungum, Vice-President, Managing Director – UWP Europe aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het meedenken over de invulling van het maatschappelijke programma.

Al meer dan 50 jaar een feest van verbinding

Up with People is een internationale organisatie met als doelstelling jonge mensen te inspireren om een verschil te maken in de wereld. Al meer dan 50 jaar toeren ze over de wereld met een spetterend muziekspektakel (à la Glee). Tijdens hun verblijf logeren de leden in gastgezinnen en zetten ze zich vrijwillig in mét en vóór de lokale gemeenschap. De opbrengst van het muziekspektakel komt ten goede aan een lokaal goed initiatief.

Initiatiefnemer en inwoner Roger Holmes heeft in 1997 een jaar meegereisd met Up with People. ‘De impact op een gemeenschap is immens, een impact die ik Son en Breugel ook echt gun. Ik woon sinds een paar jaar met heel veel plezier in het dorp en weet inmiddels wat een geweldige gemeenschap Son en Breugel is. Ik heb ervaren wat er voor elkaar wordt gedaan en hoe er op scholen en onderling tussen ouders gezorgd wordt dat we er voor elkaar zijn. Een bezoek van UWP zou deze saamhorigheid een feestelijke en indrukwekkende boost kunnen geven.’


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play


Lees ook


 Neem dan contact met ons op.