Zoek
Sluit dit zoekvak.

Updates: schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Ons Son en Breugel

Updates: schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Ons Son en Breugel
Foto: Ons Son en Breugel

Gister is een begin gemaakt aan de uitrol van versie 1.1 van Ons Son en Breugel, een nieuwe update die enkele nieuwe mogelijkheden met zich mee brengt.

Nieuwsbrief

De website is al heel toegankelijk via www.onssonenbreugel.nl. Via een beveiligde verbinding kom je dan op onze klimaatneutrale en energiezuinige webserver terecht om het laatste nieuws over ons Son en Breugel te lezen. Ook de Facebookpagina en Twitter zijn natuurlijk altijd mogelijkheden om het nieuws te volgen. Wie onze Instagram nog niet volgt kan dat ook doen voor leuke foto’s. Maar vanaf vandaag kan iedereen ook het laatste nieuws in hun mailbox ontvangen.

Iedere ochtend om 07:00 uur sturen wij automatisch het laatste nieuws naar je toe. Je krijgt dan alle berichten die de dag ervoor geplaatst zijn voorgeschoteld, zodat je niks hoeft te missen. Ook krijg je een overzicht van wat oudere berichten, mocht je deze gemist hebben. Heel handig om de dag helemaal op de hoogte te beginnen, onder het genot van jouw eerste bakje koffie of thee van de dag.

Inschrijven is heel makkelijk: vul hieronder je emailadres in en voilà. Verder kan het op heel de site gemakkelijk via de widget aan de zijkant van nieuwsberichten (op desktop en tablet) of onder het nieuwsbericht (smartphone). Uitschrijven kan via de link onderaan iedere email.

[mc4wp_form id=”18179″]


App notificatie balk

iOS- en Android gebruikers kunnen ook de app gratis downloaden uit respectievelijk de App Store en Google Play. Heb je de app voor jouw apparaat nog niet maar bezoek je wel de website? Dan kan je vanaf vandaag bovenaan de browser een notificatie zien dat je de app kunt downloaden. Heb je de app al? Dan krijg je meteen een linkje om de app te openen. Vind je dat irritant, dan kan je gewoon op het kruisje drukken.


Andere veranderingen (changelog versie 1.1)

  • Aanmeld functionaliteit voor de dagelijkse nieuwsbrief toegevoegd;
  • Smart app banner functionaliteit toegevoegd;
  • Social media knoppen toegevoegd voor direct delen (getipt);
  • Afbeelding toegevoegd aan RSS feed;
  • Knop om meer nieuws te lezen gemaakt op de homepage;
  • Datum, tijd en locatie bij agenda items verplaatst;
  • Dupliceerknop toegevoegd (backoffice);
  • Diverse aanpassingen ten behoeve van de AVG;
  • Backoffice en alle plugins up-to-date gemaakt.