Updates: zet jouw bedrijf in de spotlight door te adverteren

Updates: zet jouw bedrijf in de spotlight door te adverteren
Foto: Ons Son en Breugel

Gister is een begin gemaakt aan de uitrol van versie 1.2 van Ons Son en Breugel, een nieuwe update die enkele nieuwe mogelijkheden met zich mee brengt.

Adverteren

Het zal de afgelopen tijd je waarschijnlijk wel opgevallen zijn dat we begonnen zijn met het testen van advertenties op de website. Nu de techniek er helemaal klaar voor is, is het tijd om ondernemers, verenigingen en instellingen uit te nodigen om gebruik te maken van deze mogelijkheden. Want, Ons Son en Breugel zou ons Son en Breugel niet zijn als we ons platform niet open zouden stellen aan hen. De AdSense advertenties die je nu ziet zullen dan ook op den duur verdwijnen om gerichtere advertenties te kunnen presenteren.

Via de speciale advertentiepagina lees je beknopt welke mogelijkheden er zijn: adverteren met advertenties, het sturen van advertorials, het door de redactie laten schrijven van content en sponsormogelijkheden. Ook lees je de feiten over Ons Son en Breugel met onze respectabele cijfers. Meteen contact opnemen kan via adverteren@onssonenbreugel.nl.

Om iedereen een beetje te laten wennen aan het plaatsen van advertenties, geldt tot het einde van het jaar een speciaal tarief vanaf 1 euro per dag voor bepaalde advertenties.


Contactformulier

De inwoners van Son en Breugel weten ons steeds beter te vinden. We willen dan ook een stapje verder gaan door een contactformulier toe te voegen aan de website, zodat je rechtstreeks met de redactie in contact komt. Om alles overzichtelijk te houden, maar toch op één plaats, hebben we twee contactformulieren gemaakt: eentje om contact te leggen met de redactie en eentje om in contact te komen voor advertentieverkoop.

Op deze speciale pagina kan je contact opnemen met de formulieren, of in de colofon. Natuurlijk is emailen ook nog altijd mogelijk via redactie@onssonenbreugel.nl of via een berichtje op onze social media kanalen.


Andere veranderingen (changelog versie 1.2)

  • Colofon widget geüpdatet;
  • Google AdSense advertenties toegevoegd;
  • Backoffice en alle plugins up-to-date gemaakt.

In versie 1.1 hebben we ook een nieuwsbrief toegevoegd, en nog veel meer. Lees changelog 1.1 hier.

Post article

Post article