Zoek
Sluit dit zoekvak.

Valentijn met de jeugd van Pro Honore et Virtute

Valentijn met de jeugd van Pro Honore et Virtute
Foto: Pro Honore et Virtute

De jeugd van harmonie Pro Honore et Virtute organiseerde op zondag 12 februari een ware belevenis: een speciaal valentijnsontbijt.

Eind vorig jaar gaven twee leden van de opleidingsharmonie, Ron en Eveline van Eijk, aan dat ze een idee hadden om in 2017 een Valentijnsconcert te verzorgen. Niet zomaar een concert, maar een muzikaal ontbijt verzorgd door een samenspel van maar liefst drie muziekgezelschappen: de opleidingsharmonie, het samenspeelorkest en de leerlingpercussiegroep.

Na een lange voorbereiding hebben de aanwezigen kunnen genieten van mooie muziek en een heerlijk ontbijt. Muziek, speciaal voor valentijn samengesteld door de dirigent Frank van Mierlo en Patrick van de Heuvel, die prachtig vertolkt werd door de jeugdige muzikanten van de orkesten. Bekende liefdesnummers als Can You Feel The Love Tonight uit de musical The Lion King en My Heart Will Go On uit de film Titanic schalde instrumentaal door de zaal.

Een zaal vol met veel bekende gezichten zoals ouders en grootouders. Velen die zo kennis maakten met de muzikanten van Pro Honore et Virtute. Ook vrienden, buren en buurtgenoten werden getrakteerd op een prachtige ochtend. Als toetje speelden nog diverse moedige solisten, duo’s en een enkel trio op hun instrumenten. Mooi dat ook zij de gelegenheid hadden om al zo jong hun podium te pakken.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over de harmonie