Van angst naar vertrouwen, volgens spraakmaker Carolijn van Gorkum

Angstige vrouw
Foto: Bibliotheek Dommeldal

Spraakmaker en therapeute Carolijn van Gorkum komt op donderdagavond 20 februari van 19:30 tot 21:00 uur in de Bibliotheek in het Vestzak, vertellen over hoe je om kunt gaan met je angsten.

Angst

Veel mensen hebben last van kleine of grote angsten. Dat beïnvloedt hen dagelijks (onbewust). Want onderneemt niet wat je eigenlijk wilt, je stelt dingen uit of vermijdt ze zelfs. Het blijft maar malen in je hoofd. Dat is jammer, want daardoor mis je wat echt bij jou past.

In article

Inzicht in je angst

In deze presentatie gaat Carolijn van Gorkum uit Veldhoven in op angsten die iedereen kent, zoals de angst om alleen te zijn, angst over je gezondheid, faalangst of angst voor afwijzing. Carolijn geeft inzicht in hoe angst je belemmert in je dagelijks leven, terwijl je daar vaak zelf niet eens bewust van bent. Daarnaast reikt ze tips aan hoe je je angst in de ogen kunt kijken, zodat je weer vertrouwen krijgt in jezelf en je jouw moed weer kunt voelen. Want er is echt iets te doen aan angst, je hoeft er niet mee te blijven zitten. Carolijn is therapeut en heeft veel ervaring opgedaan met angsten.

Kaartjes voor deze bijeenkomst zijn online te krijgen op www.bibliotheekdommeldal.nl. Kaartjes kosten 5 euro en bibliotheekleden krijgen 2 euro korting.

SpraakMakers

Deze lezing is onderdeel van het concept SpraakMakers. Heb jij ook een jarenlange passie of specifieke kennis op een bepaald gebied en wil je dat graag delen met anderen? Word dan SpraakMaker in de bibliotheek. Meer informatie op de website van de Bibliotheek.

Post article

Post article