Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vanaf 29 september (bijna) maandelijks disco in jongerencentrum Oase

Vanaf 29 september (bijna) maandelijks disco in jongerencentrum Oase
Foto: Ons Son en Breugel

Een aantal maanden geleden kwamen een aantal moeders op het idee om discoavonden voor de jeugd in Son en Breugel te gaan organiseren. De reden hiervan is dat de avonden in de Oase met carnaval erg druk bezocht worden en het eigenlijk jammer is dat deze avonden maar één keer per jaar zijn. Gelukkig stond de Oase meteen open voor dit idee en konden we beginnen met het opzetten van deze avonden.

Vanaf 29 september organiseren zij bijna iedere laatste zaterdag van de maand een discoavond met een leuk thema in de Oase voor kinderen van groep 6, 7 en 8. De avonden beginnen om 19:30 en duren tot 22:30 uur. De entree voor deze avonden bedraagt 2 euro zonder pasje en 1 euro met pasje. Het pasje kan aangevraagd worden op de eerste disco-avond door middel van een formulier. Dit pasje wordt gebruikt om in geval van nood de ouders te kunnen bellen. De drankjes kunnen met muntjes worden gekocht. Één muntje is 1,20 euro.

Alle disco-avonden hebben een bepaalde thema. De disco-avond van 29 september heeft als thema After Summer Party. Naast een super DJ die voor de zomerse hits zorgt zijn er ook leuke activiteiten die zij kunnen doen. We nodigen jongens en meisjes uit de groepen 6, 7 en 8 uit om vooral hun zomerse kleding aan te doen en om samen met vrienden de zomer feestvol af te sluiten.

De volgende data van de disco-avonden zijn: 27 oktober (Halloween), 24 november, 26 januari, 30 maart en 25 mei. Houd de website www.jc-oase.nl of de Facebookpagina van de Oase goed in degaten, want op deze pagina geven zij meer informatie over de komende thema’s.