Search
Close this search box.

Veel muziek op de kiosk begin juli

kiosk kerkplein
Foto: Ons Son en Breugel

De Back-commissie is weer bijzonder actief geweest in het organiseren van muzikale activiteiten op de Sonse kiosk en dat heeft deze zomer geresulteerd in een uitgebreid scala aan optredens.

Ook de komende week kan er weer volop genoten worden van diverse orkesten en ensembles, die muzikaal hun beste beentje voor zullen zetten en het hart van Son zullen verlevendigen met muzikale klanken.

Sonneklanken

Zaterdag 1 juli 13:30 uur tot 15:30 uur: Accordeongroep Sonneklanken

Deze enthousiaste groep Sonse accordeonspelers is in 2000 opgericht en staat onder de muzikale leiding van Lidy Mak. Zij repeteren om de veertien dagen op woensdagavond in de Boerderij in Breugel. Het repertoire bestaat vooral uit gezellige muziek en vrolijke meezingers.

The Oldtimers

Zondag 2 juli 13:00 uur tot 16:00 uur: Seniorenorkest The Oldtimers

Het Seniorenorkest the Oldtimers uit Nuenen werd opgericht in 1996. Oprichter en orkestleider is Willie van Bakel. In de afgelopen jaren heeft hij bereikt dat the Oldtimers niet meer weg te denken zijn in de muziekwereld.

Begonnen werd met tien leden, maar het afwisselende repertoire zorgde ervoor dat de band nu uit 24 leden bestaat. Het veelgevraagde orkest trekt voornamelijk ouderen uit de regio. Elke culturele manifestatie in de regio luisteren zij op. Omdat de ouderen tijd over hebben trekken zij ook regelmatig naar België en Duitsland. The Oldtimers spelen een breed en internationaal repertoire van vooral gezellige dans- en luistermuziek.

Woensdag 5 juli 19:30 uur tot 21:15 uur: Smartlappenkoor Rawazzi

Smartlappenkoor Rawazzi is opgericht in 2001, telt momenteel ruim 60 leden en zingt smart- en levensliederen. Het koor repeteert 1x in de 14 dagen in de boerderij in Boerderij en staat onder de muzikale leiding van Lidy Mak.

Het koor verzorgt het jaar door tal van optredens, o.a. op Koningsdag, in verzorgings- en verpleeghuizen en natuurlijk ook op het Smartlappenfestival bij La Sonnerie, dat enkele weken geleden werd gehouden.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play