Veranderingen in fractie van Dorpsvisie Son en Breugel

Jelle de Jong (Dorpsvisie)
Foto: Ons Son en Breugel

Dorpsvisie Son en Breugel is verheugd met de aankondiging op 1 juli 2022 van de concept raadsagenda en bestuursakkoord voor de raadsperiode 2022-2026. En met de kandidaatstelling van onze huidige fractievoorzitter Jelle de Jong tot kandidaat wethouder vanuit Dorpsvisie voor het nieuwe college.

In verband met het vertrek van Jelle uit de raadsfractie, heeft fractielid Remco Heeren per 1 juli 2022 het fractievoorzitterschap over genomen. Jos de Bruin is kandidaat om na de benoeming van Jelle de vrijgekomen plek als raadslid in de fractie te vervullen. 

Met de bekendmaking van de raadsagenda en het bestuursakkoord presenteren DorpsVisie, CDA, PvdA/GroenLinks, D66 en Dorpsbelang wat zij in deze periode willen aanpakken en bereiken voor en met alle inwoners van ons dorp.

Dorpsvisie is blij met het voornemen om meer ruimte te geven aan het brede debat in de raad om op inhoud betere resultaten voor ons dorp te realiseren. Tegelijkertijd zijn ook duidelijk de ideeën en ambities van Dorpsvisie herkenbaar. De huidige wethouders John Frenken en Jos de Bruin zullen namens Dorpsvisie niet terugkeren in het nieuwe college.

John Frenken heeft zich de afgelopen 12 jaar zij het met een korte onderbreking volledig ingezet als wethouder. Eerst op het sociale domein en later op ruimtelijke ordening, wonen en de omgevingsvisie. John heeft zowel in Son en Breugel als ook in de regio mooie resultaten behaald. Dorpsvisie is John dan ook zeer dankbaar voor zijn energie en inzet voor onze gemeenschap.

Jos de Bruin is in januari 2019 wethouder geworden. Als wethouder heeft hij zich vooral ingezet voor Breugel Bruist (Boerderij, en de Bongerd) en gezondheid en verenigingen. Ook Jos is Dorpsvisie zeer dankbaar voor zijn inzet. Ze zijn blij dat hij zich blijft inzetten als raadslid.

De partij nodigt iedereen met ideeën voor Son en Breugel van harte uit om mee te denken over hoe Son en Breugel nog beter kan worden. Kijk op de website www.dorpsvisie.nu om contact op te nemen. 

Post article

Post article