Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verborgen schoonheid expositie Giti Entezami in gemeentehuis

'Verborgen schoonheid' expositie Giti Entezami in gemeentehuis
Foto: Pixabay CC0

Op 15 oktober 2016 om 15:00 uur opent burgemeester Gaillard in het gemeentehuis de expositie Verborgen Schoonheid van Giti Entezami.

Giti Entezami, politiek vluchtelinge uit Iran en sinds 1990 met haar gezin woonachtig in Son en Breugel, heeft van haar hobby haar beroep gemaakt. Na haar studie aan de fotovakschool in Apeldoorn ging ze als fotograaf aan het werk bij FEI Company en vestigde zich als freelance fotograaf in Son en Breugel. Al eerder exposeerde Giti haar verslag van Remember September 2014 in het gemeentehuis.

'Verborgen schoonheid' expositie Giti Entezami in gemeentehuisDitmaal is De Dommel het onderwerp van alle foto’s. Giti’s hart ligt bij de Dommel: “Bij de Dommel kan ik mijn hoofd leegmaken. De Dommel loopt dwars door Son en Breugel, het verbindt het dorp in schoonheid. Bovendien is water de bron van leven, dat willen we nogal eens vergeten. Reden voor deze hommage aan De Dommel.”

Tegelijkertijd met deze expositie wordt het bijbehorende boek Verborgen Schoonheid officieel gepresenteerd. Het boek is voorzien van historische teksten van de Heemkundekring Son en Breugel en gedichten van Yvonne Mulder.

Het boek is vanaf 15 oktober 2016 verkrijgbaar in de boekhandel.

De expositie is van 15 oktober 2016 tot en met 23 november 2016 dagelijks te bekijken in het gemeentehuis tijdens de openingstijden van 09:00 uur tot 12:30 en op maandag- en donderdagmiddag van 14:00 uur tot 17:00 uur.


 Neem dan contact met ons op.