Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verkensters Dutmella halen geld op met heerlijke pannenkoeken

Foto: Ons Son en Breugel

De verkensters van scouting Dutmella bakten gister in Breugel heerlijke pannenkoeken voor hun gasten zodat ze deze zomer op kamp kunnen.

Ongeveer 180 gasten trokken gisteren naar de Sint Genovevastraat in Breugel, de tijdelijke thuishaven van de scoutinggroep Dutmella. De gasten werden heerlijke pannenkoeken geserveerd door de verkensters, die met de actie geld ophaalden voor hun zomerkamp.

De pannenkoekenmix werd gesponsord door Peak’s Free From. Peak’s levert pannenkoekenmix die vrij is van gluten. ideaal dus voor mensen met een glutenallergie. In totaal werd alle pannenkoekenmix gebruikt voor de actie, wel 20 kilo. Voor iedereen was er wel iets lekkers: pannenkoeken met spek, pannenkoeken met kaas, stroop, poedersuiker en natuurlijk iets koels te drinken. Als toetje waren er raketijsjes.

 

De gasten konden voor 7,50 euro een plekje reserveren of voor 8,50 euro op de bonnefooi aanschuiven voor onbeperkt pannenkoeken eten. Het aantal hongerige gasten was hoger dan verwacht, wat dan ook resulteerde in een mooie opbrengt. De verkensters haalden met hun actie maar liefst 750 euro op, een resultaat dat in de pot gaat voor het zomerkamp van de jonge dames.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play