Zoek
Sluit dit zoekvak.

Versterk het team van Ons Son en Breugel

Ons Son en Breugel versterken
Foto: Ons Son en Breugel

Ben jij de aanstormend journalist die Ons Son en Breugel zoekt om een leuk zakcentje te verdienen?

Ons Son en Breugel groeit. Met ruim 1500 likes en tienduizenden pageviews per maand is Ons Son en Breugel dé manier om op te hoogte te blijven. Niet alleen het laatste nieuws uit ons dorp is te lezen op onssonenbreugel.nl, maar er komt ook steeds meer unieke content op de website.

Van Ons Son en Breugel een succes maken doe je niet alleen, daar heb je een team voor. Een team van mensen met passie voor schrijven, passie voor het dorp en passie voor creativiteit. En daarom is Ons Son en Breugel op zoek naar contentmakers die, tegen een kleine vergoeding, zelfstandig en in hun eigen tijd schrijven voor de website.

Zo is het toevoegen van journalistieke kwaliteiten een goede aanvulling op je CV. Misschien studeer je wel journalistiek en wil je ervaring op doen voordat je begint bij een grote krant of magazine. Je bent helemaal vrij om zelf aanvulling te geven aan je creativiteit, of dit nu nieuwsvergaring is, het schrijven van een column of het delen van je eigen gedichten.

Dus ben jij de persoon die:

  • goed kan schrijven
  • een uniek idee heeft
  • wekelijks en gedicht of column wil schrijven
  • onderbelicht nieuws wilt belichten
  • of op een andere manier bij wilt dragen.

Dan is Ons Son en Breugel op zoek naar jou! Neem contact met ons op via Facebook, het contactformulier op de website of redactie@onssonenbreugel.nl.