Zoek
Sluit dit zoekvak.

De vijf leukste Facebook pagina’s uit Son en Breugel

facebook
Foto: Pixabay CC0

Facebook is leuk. Je kan er heel de dag rondhangen en leuk foto’s en video’s bekijken. Maar welke pagina’s moet je geliket hebben als je in Son en Breugel woont?

We hebben enkele leuke en handige pagina’s en groepen voor je op een rijtje gezet. Klik op die like- of inviteknop. Het spreekt natuurlijk voor zich dat Ons Son en Breugel de eerste Facebook pagina is die je moet liken. Maar we hebben ons van de lijst gehouden om het WC-Eend gehalte zo laag mogelijk te houden.

controles son en breugel facebook
Foto: Controles Son en Breugel op Facebook

Weer een brief van het CJIB op de deurmat? De Facebookpagina Controles Son en Breugel is een speciale pagina waarbij mensen melden wanneer zij in Son en Breugel een controle, flitser of lasergun zien. Ons Son en Breugel doet regelmatig zaken met de beheerder van deze pagina en zijn blij dat deze pagina helpt onze zuurverdiende centen op zak te houden.

Een besloten Facebook groep, maar een uitnodiging is zo bemachtigd. Als je iets weg wilt gooien wat nog perfect bruikbaar is, waarom andere mensen hier niet blij mee maken? In deze groep kun je meubels, kinderkleding en allerhande huis-, tuin- en keukenspulletjes gedeeld worden. Misschien zit er voor jou ook iets tussen.

herinner je son en breugel facebook
Foto: Herinner je Son en Breugel op Facebook

Die goede, oude tijd herbeleven? De pagina Herinner je Son en Breugel plaatst regelmatig foto’s van welleer. Bijvoorbeeld toen er nog een tunnel onder de Nieuwstraat door liep, toen Ekkersrijt nog een agrarisch landschap was of gebouwen die door de jaren heen de sloopkogel hebben ontmoet. Altijd een leuk moment om iets te leren.

Zoek jij nog stapelbare Angry Birds van de Plus? Heb je je oude bank te koop staan? Wil jij graag klusjes in- en om het huis doen? Het is allemaal mogelijk op deze besloten Facebook groep. Ook bedrijven zijn welkom in deze groep, zolang je je maar aan de regels houdt. Vraag maar om een invite, dan komt het helemaal goed.

gemeente son en breugel facebook
Foto: Gemeente Son en Breugel op Facebook

Deze pagina niet negeren! Het klinkt misschien hartstikke saai om de pagina van gemeente Son en Breugel te volgen, maar er komen regelmatig leuke foto’s en nuttige informatie voorbij die je niet gemist mag hebben. Facebook kan ook praktisch zijn, dus like die pagina.

Missen we nog een pagina? Laat het ons weten op onze Facebookpagina, waar je altijd de laatste nieuws over Son en Breugel leest.