Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vivon marktleider AED’s in Nederland en België door nieuwe fusie

Vivon neemt AED maker PreveCo over
Foto: Google Maps

2 januari 2018 fuseert Vivon Nederland B.V. met AED-Partner (België). Samen met de vernieuwde uitstraling, zoals het logo en webshop, zorgt de nieuwe naam voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering van het bedrijf. Door deling van kennis en expertise maakt het bedrijf Nederland en België nog hartveiliger.

Voortdurende innovatie

AED-Partner lanceerde onlangs een webshop. Dit is een belangrijke volgende stap en sluit direct aan in de internationaal georiënteerde visie van AED-Partner. AED-Partner ging van start in 2003 en stond aan de wieg van de AED branche. Door de fusie is het bedrijf in Nederland en België marktleider. Gezamenlijk hebben beide organisaties meer dan 36.000 AED’s geleverd.

Jan Smale (Algemeen Directeur Nederland) en André Martens (Algemeen Directeur België) ordernemen respectievelijk 10 en 14 jaar binnen de AED branche. In België opereerde het bedrijf al onder de naam AED-Partner. Nu is het Nederlandse bedrijf onder dezelfde noemer geplaatst.

De vestigingen in Nederland en België blijven gehandhaafd om de klanten optimaal te bedienen. Het nieuwe logo is een samensmelting tussen het logo van Vivon en AED-Partner België. Hierdoor komt de fusie volledig tot zijn recht.