Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vivon neemt AED maker PreveCo over

Vivon neemt AED maker PreveCo over
Foto: Google Maps

Per 1 november 2017 heeft Vivon Nederland B.V. de activiteiten overgenomen van PreveCo B.V. Vivon Nederland B.V. garandeert alle klanten van PreveCo B.V. dat de dienstverlening en service gewaarborgd blijven. Klanten worden vanaf heden bedient vanuit Ekkersrijt 1121 te Son.

PreveCo B.V. heeft sinds 2013 betaalbare en toegankelijke AED’s op de markt gebracht: Life-Point Pro & Life-Point Plus. Met deze AED’s wordt een breed publiek bereikt: gemeenten, instellingen, verenigingen, bedrijven en consumenten. Vivon Nederland B.V is sinds 2003 een toonaangevende en merkonafhankelijke leverancier van AED’s, accessoires en reanimatiemiddelen. Vivon Nederland heeft meer dan 25.000 AED’s geleverd en draagt op deze manier bij aan een hartveilige maatschappij.

De geleverde AED’s van Preveco B.V. zullen door Vivon Nederland B.V. worden geserviced. Zo wordt er gegarandeerd dat de werking van de AED’s optimaal blijft en er geen onnodig mensenlevens verloren gaan. “De overname van PreveCo B.V. past perfect in de missie van Vivon Nederland B.V., namelijk het vergroten van de AED dichtheid”, aldus Jan Smale, directeur van Vivon Nederland B.V.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play